24 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
31-7-2021 15:21:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren een super leuke aankoop gedaan. Tijden de proefrit gemerkt dat de airco niet koelde dit was in een half uur opgelost. Kundig, snel maar vooral enthousiast.... Dit wil je. Bedankt voor de SERVICE..
28-7-2021 11:55:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
23-6-'21 auto afgeleverd op mijn verjaardag aan m'n moeder, ik wist hier niets van, rijdt hier nu ruim een maand mee zonder problemen. Koop en aflevering zijn zeer goed en leuk gegaan, zou zeker mensen aanraden om bij van den Boog Automotive voor een auto te gaan kijken. Lajos bedankt voor de service en het geintje dat je (samen met mijn ouders) me hebt geflikt. Betreft Opel Corsa 1.2 16v Rythm 2005 112800km 1e eigenaar volledige onderhoudgeschiedenis aanwezig. Gr. Daan
17-7-2021 12:18:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Auto aangeschaft na 2 dgn start de auto niet meer direkt contact opgenomen, er werd mij verteld dat dit de stsrtmotor waarschijnlijk zou zijn. Lanos zei mij, geen zorgen we gaan dit maken en idd na 2 dgn nw startmotor en remschijven. De auto errd ook nog gewassen. Je hoort weleens andere vsrhalen met gebruikte auto s maar bin dit bedrijf werd het direkt opgelost. Als ik een andere auto wil ga ik zeker naar dit bedrijf!!!. Kundig, klantvriendelijk en behulpzaam
10-7-2021 16:16:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Eerlijk, betrouwbaar en geweldige (snelle) service...perfect adres om je occasion te kopen (en evt in onderhoud te laten)!
5-7-2021 19:37:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Excellent car price and excellent after-sales follow-up, thank you
10-6-2021 14:47:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Erg vriendelijk en fijn geholpen. Eerlijk in wat er kan en is en de service is top! Zeker een aanrader als je een goeie occassion zoekt
2-6-2021 15:41:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service, super vriendelijke mensen, super goed geholpen.
30-5-2021 10:03:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
goed bedrijf er werd aan al onze wensen voldaan prima geregeld, een leuk team
1-5-2021 21:06:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier een mitsubishi Asx, gekocht en ben zoo blij. De auto is perfekt, betaalbaar en betrouwbaar. Kleine dingetjes worden zonder discussie gefixt. Lajos, de eigenaar, nam alle tijd om me aan de juiste auto te helpen. Mijn vader raadde van den Boog aan, die heeft eerder bij hem gekocht. Voortaan koop ik hier dus en doe ik mn auto hier ook in onderhoud. Ben gewoon superblij met de auto en de service! Thnx
22-3-2021 15:55:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gewoon eerlijke man die verteld hoe en wat Mooie ford fiesta gezien en mijn oude voor goede prijs ingeruild De fiesta kreeg nog een nieuwe distributie en wat andere kleine zaken Alles netjes geregeld Hij komt zijn woord na en dat is het belangrijkste !!!! Heb een goed gevoel bij deze auto !!!! Volgende haal ik weer bij hem !!!!
23-2-2021 15:22:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Inmiddels rij ik al 2 maanden in mijn 'nieuwe' Fiat 500 en ben ik nog net zo enthousiast als ik was toen ik 'm mijzelf cadeau gaf met kerst. Door de corona maatregelen (en in de buurt wonen) bezichtiging & aflevering aan huis, live op de hoogte gehouden van de voortgang van nog wat onderhoud, fijne service! Onderaan de streep een erg goede ervaring, nogmaals bedankt!
2-1-2021 19:37:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super aardige mensen! Heb me auto nu bijna 3 maanden en de service is top
30-11-2020 10:22:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Aanrader. Zeer vriendelijk ontvangen. Behulpzaam en niet opdringerig. Onder het genot van een bakkie koffie een keuze gemaakt voor de Mitsubishi.. Rustig een stukje kunnen proefrijden en bij aanschaf onze vorige auto in kunnen ruilen. Kortom, een prima ervaring. Ga er gewoon eens langs en bekijk het aanbod.
6-11-2020 18:58:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service, zeer klantvriendelijk ! Goed zaken doen met dit bedrijf, mooie Toyota Aygo gekocht voor een scherpe prijs. Heb je een auto nodig, ga hier dan zeker even een kijkje nemen, het is de moeite waard!
31-8-2020 19:15:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een leuk bedrijf met enthousiaste mensen. Ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Er hangt een goede sfeer in het bedrijf. De auto waarvoor we kwamen stond al netjes klaar. Dat gebeurt niet altijd. Kortom, een autobedrijf om zaken mee te doen!
31-8-2020 16:53:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Van Harte sluit ik mij bij de andere beoordelaars aan. In het begin van de Corona-periode heb ik bij van de Boog een schitterende Chevrolet Kalos gekocht. Weinig kilometers en lage prijs. Ik ben er zeer gelukkig mee. De eigenaar is zeer betrouwbaar en denkt prettig mee. Staat ook nog klaar voor je na de overdracht, mocht er zich nog iets voordoen. Een aanrader.
14-8-2020 17:01:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
geef dit bedrijf 5 sterren
14-7-2020 12:55:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Zeer prettig en vakkundig geholpen. Zo wordt een auto kopen weer leuk! Betrouwbaar, eerlijk en goed advies. De eigenaar heeft een hoop plezier in zijn vak en kan goed communiceren. Uiteindelijk hebben we een andere auto gekozen die helaas niet bij hem te koop was, maar voor ons staat als een paal boven water dat je hier enorm goed geholpen wordt. En het een feestje wordt om een auto te kopen ipv een hoop gedoe! Precies wat het hoort te zijn!
26-6-2020 09:45:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
dit is heel goed bedrijf ben zeer goed behandelt En heel netten klant vriendelijkheid kom graag trug bij dit bedrijf
30-5-2020 11:49:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorig week Opel Astra gekocht na uitgebreide proefrit. Paar problemen met de auto werden vakkundig en kosteloos opgelost. Goede service en heel klantvriendelijk. Hier ga ik zeker weer terug!
23-5-2020 10:14:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een geweldig bedrijf met hart voor auto's en mensen Ik raad absoluut iedereen aan om hier te gaan kijken voor een goede mooie auto je word vriendelijk en met respect behandelt ze nemen de tijd voor je is er iets met de gekochte auto kan je altijd bellen je word uitermate vriendelijk te woord gestaan er word heel goed mee gedacht over oplossingen echt mn petje af voor voor dit menselijke auto bedrijf waar het niet enkel om de centen draait echt super 100%aan rader
5-5-2020 13:38:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
AANRADER !! na lang zoeken mijn droomauto gevonden ( Volvo V70 ) bij Van Den Boog Automotive zakelijk,weet wat de klant voelt en bedoeld,duidelijk,schakelt snel,had zelf na thuiskomst nog wat kleine dingen aan de auto , gebeld ,afspraak gemaakt en per direkt kosteloos opgelost. kortom een ondernemer die weet hoe het hoort..en waarvan anderen nog een hoop kunnen leren. Bedankt Vgr Johan.

Onze reactie:
Super fijn dat je de aankoop en het traject daarna waardeert! Mvg Lajos
19-1-2020 15:28:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuk enthousiast bedrijf. Contact eerst gehad via marktplaats, zelden een verkoper gehad die met zoveel enthousiasme en humor reageerde. Zou iedereen aanbevelen hier naar een auto te kijken.
28-12-2019 16:44:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
2 auto bij ze gekocht. Eerst auto voor de dochter bij ophalen zag ik een autootje voor mijzelf. Overleg thuis en hem opgehaald Na een klein probleempje heel snelle reactie en werdt direct verholpen. Vriendelijke verkoper en goede service