45 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
22-7-2022 10:01:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Wij zijn super goed geholpen. We belde uur van te voren op en konden nog gewoon langs komen, wij kwamen aan en de hyundai stond al kaar met groene kentekenplaten. We mochten gelijk proefrit maken. Toen we terug kwamen namen ze goed de tijd voor ons terwijl ze tot 17.00 open waren. Wij zijn erg te vreden hoe we geholpen zijn. Zeker gaan wij hier nog terug.
9-7-2022 10:20:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Professioneel, eerlijk en vriendelijk personeel. Lekkere koffie ook!
31-5-2022 21:47:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Op 14-05-2022 een Skoda Superb gekocht bij deze garage. Een heerlijke auto, ondanks dat deze alweer 16 jaar oud is. De ontvangst was hartelijk en met een bak koffie. Na een praatje te hebben gemaakt, zijn we richting de auto gelopen, welke al klaar stond met de groene platen erop.Na een rondje om de auto te hebben gelopen kon ik een rondje gaan rijden. Na de proefrit tevreden terug gekomen. Na de proefrit alles onder het genot van een kop koffie afgerond en eerder gemaakte afspraken vast gelegd. Had de auto op marktplaats zien staan en via de advertentie al gevraagd hoe het zat met de distributieriem en waterpomp. De afspraak gemaakt om deze uit voorzorg te vervangen door beide de helft te bekostigen en kreeg er bij vd Boog een gratis apk bij. Toen de auto weer terug was bij vd Boog, keurig netjes een leenauto mee gekregen. Al met al een fijne garage waar je met een gerust hart een auto kan kopen.
5-4-2022 20:53:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In december 2021 een hele mooie BMW 3-serie gekocht bij van den boog voor een nette prijs. De auto rijdt en schakelt perfect. Alle kleine probleempjes, zowel voor de aankoop en erna, gelijk zonder discussie opgelost. Eigenaar Lajos denkt echt met je mee in oplossingen en is behulpzaam. Vanaf nu komen al mijn auto's hiervandaan.
30-3-2022 18:43:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
We waren op zoek naar een auto om een maand of 6-8 te overbruggen. Op de site van vd Boog een geschikte auto gezien onder de 2000,- euro. Afgelopen zaterdag even gebeld of de auto er nog was, en toen naar Woerden. Bij aankomst stond de auto buiten al klaar, echter eerst een kop koffie waarbij de auto werd getoond en toen de sleutels, ga maar een proefrit maken we zien je wel terug. Nog wel de opmerking dat het motor management lampje brandde, maar het onderdeel hiervoor lag al in de auto en moest nog worden geplaatst. Na de proefrit werd er gevraagd of de auto in orde was en of we belangstelling hadden. Nadat we hadden aangegeven dat we interesse hadden, werd wederom onder het genot van een kop koffie onze ervaring besproken. We hadden een aantal kleine dingetjes, trillend stuur bij 80 km en niet goed functionerende airco, en geïnformeerd naar laatste vervanging distributieriem. Dit laatste was niet terug te vinden in het onderhoudsboekje, kap werd door de aanwezige monteur verwijderd en de distributieriem werd geïnspecteerd in ons bijzijn, deze zag er goed uit en was in ieder geval niet aan vervanging toe, we kregen 1 jaar garantie op de distributieriem zwart op wit op de factuur, en overige punten werden ook vermeld dat deze zouden worden opgelost. Dinsdag kon de auto worden opgehaald en zou het onderdeel gemonteerd zijn (motormanagement lampje) airco gevuld en gedrukt test en de voorwielen gebalanceerd. Auto opgehaald en alles was verholpen, en met een goed gevoel weggereden, en auto bevalt prima. Bij vd Boog wordt je ook serieus genomen in de prijsklasse onder de 2000, euro. Dan lijkt drie keer een 10 misschien hoog in dit segment, maar wanneer je zo wordt geholpen en ik niet zo weten waar te verbeteren, is drie keer een 10 volledig terecht.
25-1-2022 11:00:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Donderdag gemaild zaterdag een proefrit in de auto van mijn keuze deze stond netjes klaar. Prima auto (Dasia Logan 1.6i) goede prijs kwaliteit verhouding dus gekocht en zeer snel geregeld, 3 uur later thuis met een nieuwe auto.
8-1-2022 19:04:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben afgelopen woensdag een bezoek gebracht (na een telefoontje) aan deze garage, we werden hartelijk ontvangen, de koffie stond al klaar!! Ook de auto waar wij geïnteresseerd in waren stond al voor de deur klaar voor een proefrit. Wij hebben een rondje gereden en daarna een fijn gesprek gehad met Lajos. Hij gaf ons de tijd om na te denken en is niet zo opdringerig zoals vele auto bedrijven. Want bij hem is ‘nee’ ook een antwoord. Ook voor onze huidige auto een net bod gekregen. Uiteindelijk hem savonds gesproken dat wij graag de auto wilde overnemen. Wij hadden een dingetje wat wij graag aangepast wilde hebben, en dit werd gelijk opgelost zonder problemen. En zaterdag ochtend stond de auto netjes klaar! Wij zijn trotse eigenaar van een mooie Hyundai i10, en hopelijk hebben wij er veel plezier van. neem de tijd als je op zoek bent naar een goede garage met vriendelijk personeel, van den Boog is een goede! En zou het iedereen aanraden. We moesten er wel eventjes een half uur voor rijden, maar geen spijt van tot nu toe! Bedankt voor alles Lajos!
21-12-2021 21:57:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben bij Lajos een prachtige occasion gekocht. Zeer prettig contact gehad met Lajos en Sjef(bedankt voor de lekkere koffie). Mooie inruilprijs gekregen voor onze auto en een mooie betrouwbare occasion teruggekocht. Het is zoals het is gewoon uitstekend, we komen zeker weer terug zodra we weer een auto nodig hebben. Waar we in onze zoektocht naar een andere auto veel bedrijven hebben bezocht was van den Boog automotive een verademing. We voelden ons meteen welkom en serieus genomen, ga zo door!!!!!
30-10-2021 14:21:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Super aardige en sympathieke eigenaar, we hebben een opel insignia gekocht. Super service, de auto stond klaar, proefrit gemaakt, rustig op het gemak geholpen. Helaas na de aankoop een storingslampje, volgende dag gebeld kon direct terecht, onderdeel werd besteld en gemonteerd. Hele fijne service, ik kom graag terug als we weer iets nieuws zoeken.
27-9-2021 09:25:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Ik had een klein probleempje met de auto, ik was geslipt. Ze hebben een band verwisseld en dat hebben ze kosteloos gemaakt.
18-9-2021 18:44:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
uitstekend bedrijf! ik heb vorige week een Renault Twingo gekocht, van vol automaat overgestapt naar Semi automaat. Bij de proefrit zag ik de KM teller niet goed en de benzine meter half. Ze gingen gelijk aan de slag om een nieuw paneel te zoeken een week later mocht ik terug komen en hebben ze het euvel meteen opgelost! echt super, ook hebben ze uitgelegd zonder extra kosten hoe de auto het beste rijd en alles nog goed nagekeken voor mij! dus echt super service van het team en de chef!
4-9-2021 10:33:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Dit bedrijf is echt een verademing en aanrader in deze branche. Je krijgt hier gelijk een goed gevoel. Super spontane eigenaar, echt open en eerlijk en niet drammerig, zoals vele andere autoverkopers in dit segment. What you see is what you get en zelfs meer! Kleine reparaties worden ook na aankoop direct en vakkundig opgelost door de enthousiaste en vriendelijke monteur(s). Niets dan lof voor Lajos en zijn team! Lajos, nogmaals hartelijk dank voor de uitmuntende service en veel succes verder met de onderneming, ook namens mijn vrouw, die erg blij is met de Toyota Aygo! ?
15-8-2021 11:45:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ontzettend vriendelijke en goede service. Gisteren mijn eerste autootje gekocht; Fiat 500 en ZO blij mee!
12-8-2021 21:34:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ben door de eigenaar bijzonder goed geholpen bij de aanschaf van een andere auto. Een eerlijke enthousiaste man die ik nog veel succes verder wens. Kan iedereen dit bedrijf aanraden.
9-8-2021 16:35:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In Juli zeer mooie Boxster S gekocht.
2-8-2021 14:27:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Echt top service! Vorige week een auto gekocht en zeer tevreden. Ben er heel erg blij mee en raad iedereen dit zeker aan!
31-7-2021 15:21:51
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren een super leuke aankoop gedaan. Tijden de proefrit gemerkt dat de airco niet koelde dit was in een half uur opgelost. Kundig, snel maar vooral enthousiast.... Dit wil je. Bedankt voor de SERVICE..
28-7-2021 11:55:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
23-6-'21 auto afgeleverd op mijn verjaardag aan m'n moeder, ik wist hier niets van, rijdt hier nu ruim een maand mee zonder problemen. Koop en aflevering zijn zeer goed en leuk gegaan, zou zeker mensen aanraden om bij van den Boog Automotive voor een auto te gaan kijken. Lajos bedankt voor de service en het geintje dat je (samen met mijn ouders) me hebt geflikt. Betreft Opel Corsa 1.2 16v Rythm 2005 112800km 1e eigenaar volledige onderhoudgeschiedenis aanwezig. Gr. Daan
17-7-2021 12:18:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Auto aangeschaft na 2 dgn start de auto niet meer direkt contact opgenomen, er werd mij verteld dat dit de stsrtmotor waarschijnlijk zou zijn. Lanos zei mij, geen zorgen we gaan dit maken en idd na 2 dgn nw startmotor en remschijven. De auto errd ook nog gewassen. Je hoort weleens andere vsrhalen met gebruikte auto s maar bin dit bedrijf werd het direkt opgelost. Als ik een andere auto wil ga ik zeker naar dit bedrijf!!!. Kundig, klantvriendelijk en behulpzaam
10-7-2021 16:16:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Eerlijk, betrouwbaar en geweldige (snelle) service...perfect adres om je occasion te kopen (en evt in onderhoud te laten)!
5-7-2021 19:37:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Excellent car price and excellent after-sales follow-up, thank you
28-6-2021 21:01:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goed geholpen en juiste adviezen gekregen beveel zeker dit bedrijf aan!
10-6-2021 14:47:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Erg vriendelijk en fijn geholpen. Eerlijk in wat er kan en is en de service is top! Zeker een aanrader als je een goeie occassion zoekt
2-6-2021 15:41:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goede service, super vriendelijke mensen, super goed geholpen.
30-5-2021 10:03:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
goed bedrijf er werd aan al onze wensen voldaan prima geregeld, een leuk team
1-5-2021 21:06:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik heb hier een mitsubishi Asx, gekocht en ben zoo blij. De auto is perfekt, betaalbaar en betrouwbaar. Kleine dingetjes worden zonder discussie gefixt. Lajos, de eigenaar, nam alle tijd om me aan de juiste auto te helpen. Mijn vader raadde van den Boog aan, die heeft eerder bij hem gekocht. Voortaan koop ik hier dus en doe ik mn auto hier ook in onderhoud. Ben gewoon superblij met de auto en de service! Thnx
22-3-2021 15:55:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gewoon eerlijke man die verteld hoe en wat Mooie ford fiesta gezien en mijn oude voor goede prijs ingeruild De fiesta kreeg nog een nieuwe distributie en wat andere kleine zaken Alles netjes geregeld Hij komt zijn woord na en dat is het belangrijkste !!!! Heb een goed gevoel bij deze auto !!!! Volgende haal ik weer bij hem !!!!
19-3-2021 17:19:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Snel contact, auto netjes afgeleverd, problemen worden meteen verholpen/opgelost en zeer klantvriendelijk. Lajos was vriendelijk en reëel om mee te onderhandelen. Top service!
23-2-2021 15:22:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Inmiddels rij ik al 2 maanden in mijn 'nieuwe' Fiat 500 en ben ik nog net zo enthousiast als ik was toen ik 'm mijzelf cadeau gaf met kerst. Door de corona maatregelen (en in de buurt wonen) bezichtiging & aflevering aan huis, live op de hoogte gehouden van de voortgang van nog wat onderhoud, fijne service! Onderaan de streep een erg goede ervaring, nogmaals bedankt!
2-1-2021 19:37:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super aardige mensen! Heb me auto nu bijna 3 maanden en de service is top
2-1-2021 12:20:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel fijne autodealer! Sympathiek en eerlijk. Denkt mee, geeft goede informatie en doet wat hij belooft. Vriendelijke monteurs, goede sfeer. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop (Tweedehands Toyota Verso) en de service die daarbij kwam.
21-12-2020 18:58:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Ik zocht een eerste auto! Ben vriendelijk geholpen en een goede service. Mooie Toyota aygo gekocht super blij mee!
30-11-2020 10:22:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Aanrader. Zeer vriendelijk ontvangen. Behulpzaam en niet opdringerig. Onder het genot van een bakkie koffie een keuze gemaakt voor de Mitsubishi.. Rustig een stukje kunnen proefrijden en bij aanschaf onze vorige auto in kunnen ruilen. Kortom, een prima ervaring. Ga er gewoon eens langs en bekijk het aanbod.
6-11-2020 18:58:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goede service, zeer klantvriendelijk ! Goed zaken doen met dit bedrijf, mooie Toyota Aygo gekocht voor een scherpe prijs. Heb je een auto nodig, ga hier dan zeker even een kijkje nemen, het is de moeite waard!
6-11-2020 18:24:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Prima service, enthousiaste verkoper, zeer klantvriendelijk en betrouwbaar! Doet echt zijn best voor je, kom je nog maar weinig tegen in deze branche. Heb je een auto nodig, ga hier dan zeker even kijken! Zelf een mooie Toyota aangeschaft.
31-8-2020 19:15:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een leuk bedrijf met enthousiaste mensen. Ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Er hangt een goede sfeer in het bedrijf. De auto waarvoor we kwamen stond al netjes klaar. Dat gebeurt niet altijd. Kortom, een autobedrijf om zaken mee te doen!
31-8-2020 16:53:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Van Harte sluit ik mij bij de andere beoordelaars aan. In het begin van de Corona-periode heb ik bij van de Boog een schitterende Chevrolet Kalos gekocht. Weinig kilometers en lage prijs. Ik ben er zeer gelukkig mee. De eigenaar is zeer betrouwbaar en denkt prettig mee. Staat ook nog klaar voor je na de overdracht, mocht er zich nog iets voordoen. Een aanrader.
14-8-2020 17:01:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
geef dit bedrijf 5 sterren
14-7-2020 12:55:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Zeer prettig en vakkundig geholpen. Zo wordt een auto kopen weer leuk! Betrouwbaar, eerlijk en goed advies. De eigenaar heeft een hoop plezier in zijn vak en kan goed communiceren. Uiteindelijk hebben we een andere auto gekozen die helaas niet bij hem te koop was, maar voor ons staat als een paal boven water dat je hier enorm goed geholpen wordt. En het een feestje wordt om een auto te kopen ipv een hoop gedoe! Precies wat het hoort te zijn!
26-6-2020 09:45:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
dit is heel goed bedrijf ben zeer goed behandelt En heel netten klant vriendelijkheid kom graag trug bij dit bedrijf
30-5-2020 11:49:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorig week Opel Astra gekocht na uitgebreide proefrit. Paar problemen met de auto werden vakkundig en kosteloos opgelost. Goede service en heel klantvriendelijk. Hier ga ik zeker weer terug!
23-5-2020 10:14:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een geweldig bedrijf met hart voor auto's en mensen Ik raad absoluut iedereen aan om hier te gaan kijken voor een goede mooie auto je word vriendelijk en met respect behandelt ze nemen de tijd voor je is er iets met de gekochte auto kan je altijd bellen je word uitermate vriendelijk te woord gestaan er word heel goed mee gedacht over oplossingen echt mn petje af voor voor dit menselijke auto bedrijf waar het niet enkel om de centen draait echt super 100%aan rader
5-5-2020 13:38:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
AANRADER !! na lang zoeken mijn droomauto gevonden ( Volvo V70 ) bij Van Den Boog Automotive zakelijk,weet wat de klant voelt en bedoeld,duidelijk,schakelt snel,had zelf na thuiskomst nog wat kleine dingen aan de auto , gebeld ,afspraak gemaakt en per direkt kosteloos opgelost. kortom een ondernemer die weet hoe het hoort..en waarvan anderen nog een hoop kunnen leren. Bedankt Vgr Johan.

Onze reactie:
Super fijn dat je de aankoop en het traject daarna waardeert! Mvg Lajos
19-1-2020 15:28:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuk enthousiast bedrijf. Contact eerst gehad via marktplaats, zelden een verkoper gehad die met zoveel enthousiasme en humor reageerde. Zou iedereen aanbevelen hier naar een auto te kijken.
28-12-2019 16:44:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
2 auto bij ze gekocht. Eerst auto voor de dochter bij ophalen zag ik een autootje voor mijzelf. Overleg thuis en hem opgehaald Na een klein probleempje heel snelle reactie en werdt direct verholpen. Vriendelijke verkoper en goede service