Vacature

Wil jij niet de hele dag beurtjes doen maar ben je op zoek naar een afwisselende baan waarbij de dag voorbij vliegt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn wij op zoek naar een fulltime

Eerste/Tweede Autotechnicus


Dit ga je doen

Samen met onze techneuten zorg jij voor onderhoud aan onze occasions. Je stelt diagnoses en voert reparaties uit. Van het vervangen van koppelingen tot distributieriemen.

Dit ben jij

Je hebt een diploma Eerste of Tweede Autotechnicus op zak (APK is een pre) en hebt, bij voorkeur, enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem maar je kunt ook goed samenwerken. Je neemt graag initiatief. Je hebt een rijbewijs en woont in Woerden, of binnen een straal van 30 kilometer om Woerden.

Dit is wat je krijgt

Een goed salaris en je komt te werken in een gezellig, groeiend en informeel bedrijf met mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Over ons

Van den Boog Automotive bestaat bijna 3 jaar en is gevestigd in Woerden. Met een enthousiast team van 10 man zijn we dagelijks bezig met de in- en verkoop van occasions en is onze werkplaats actief met het verkoop klaarmaken en onderhouden van onze auto’s.

Interesse?

Ben je enthousiast? Mail dan jouw korte motivatie met CV via de sollicitatiebutton. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lajos van den Boog op 06-39256367.

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan, Tijdelijk